Hvem var dr. Thaulow egentlig ?

Tirsdag på formiddagssamlingen fortalte Svein Ingebretsen om slekta bakover til dr. Thaulow. Det var imponerende mange flinke personer i slekta hans som Ingebretsen fortalte om. Dr. Thaulow var født i 1808 og kom til Sandefjord i 1830. Da bodde det 780 mennesker her.

Svein Ingebretsen og Henrik B.Taulow 1655-1717 lite  Svein Olav takker Svein Ingebretsen lite
På bildene Svein Ingebretsen til venstre og leder Svein Olav Søberg til høyre når han takker for foredraget.

[expand title=Mer]
Den nyutdannede legen, grunnleggeren av Sandefjord Bad, Dr. H. A. Thaulow kom altså til ladestedet Sandefjord som byens første faste lege.
I 1837 åpnet Sandefjords Bad sine dører som landets første kurbadanstalt og var i drift til 1939. På et senere formiddagstreff vil vi kunne høre Ingebretsen fortelle mer om Dr. Thaulows liv i Sandefjord og senere på Modum.
[/expand]