Mimretreff for dere som vil mimre og humre om barndom, ungdom, voksenliv og byliv i nær og gjenkjennelig fortid; Øvre Myra 9. april 2011

Denne dagen, 9. april, må vi selvsagt begynne med noen dramatiske, men også muntre minner fra krigen. Blant oss har vi nemlig kvikke folk som husker fra oppveksten under de fem årene.
Deretter skal vi etter ønsker og oppfordringer avbilde og erindre liv og levnet, hus, butikker, bedrifter, mennesker og miljøer i Grønli og Breili – og ikke minst det samme ved Aagaard plass, også kalt Tomta, som var en særdeles livlig møteplass for bønder og byfolk med tilhørende trafikk.
Ellers er vi som vanlig åpne for innkast fra alle kanter, uansett hvor i Sandar eller Sandefjord du har minner fra. Det er nettopp det spontane og muntre som har skapt den gode stemningen under de to mimretreffene vi hittil har arrangert. Alle som husker noe kan si noe, og andre henger seg på. Noen tar til og med et underholdningsnummer fra gamledager på sparket – til stor jubel og glede. Dette kan vi kalle breddekultur.Mimretreff 09042011

Tre som humret mye under forrige mimretreff 26. februar: Bjarne Liverød, Margrethe
Kjæraas og Fridthjof Jacobsen. Ihvertfall kommer de to førstnevnte 9. april. De husker
godt, og forteller godt. Foto: Cato Arveschoug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *