Mimretreff torsdag 11. oktober 2012

Sandefjord Lokalhistoriske Senter inviterer til mimretreff om en opplevelsesrik tid for gutter og jenter i lek og arbeid på 1950- og 60-tallet – da visergutt og -pike var et yrke selv om du bare var 14 år.

Først tar Ole-Fredrik oss med på en kvikk fortellerrunde i sin barndoms og ungdoms Sandefjord med muntre innfall og smådramatiske hendelser. Brydedammen er med, sammen med kjente løkker, gater og en innholdsrik avfallsplass. Og så har han en gedigen samling postkort å vise, fra Sandefjord selvsagt. Som den allsidige karen han er, kan han også gi oss glimt fra tidligere tiders lykkeønskningsbyråvirksomhet i byen, pluss at han forteller historien om en bemerkelsesverdig  forhenværende Sandefjordsbedrift i motebransjen. Det lukter filmby av navnet.

Men Frank er jo også her, og det er nå på tide at begge viserguttane trår til med Ole-Fredriks herlige viserguttsang pluss noen historier fra deres tidlige yrkeskarriere med varesykkeltråkking i all slags vær til små og store husholdninger. For dem var Sandefjord ofte en bakkeby.

KOM MED DINE EGNE MINNER. Som vanlig blir det god anledning for dere i salen til å fremsi egne minner fra nær og kjær fortid.Mimretreff 11102012

De muntre viserguttane Frank O. Eriksen og Ole-Fredrik Olsen skal mimre for oss torsdag kveld på Forsmann. Ta med deg godt humør og egne minner og kom til en oppkvikkende stund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *