Mye å se, noe å smake og kjøpe på Pukkestad gård lørdag 1. desember 2012

VISNING AV 60-TALLS-BILDER
Bybilder, trafikkbilder og situasjonsbilder i skjønn forening. Dette er noe for deg som var barn eller ungdom på den tiden. To forestillinger, kl. 11.30 og 13.00. Gratis adgang.

HUSMORENS UTSTILLING – SISTE MULIGHET
Utstillingen gir et lærerikt og tankevekkende tilbakeblikk på hva husmoren på 40-tallet og i etterkrigstiden hadde av redskaper, husholdningsartikler, klær, vareslag etc. å klare seg med. Lørdag er aller siste visningsdag. Gratis adgang.

SPEKEPØLSESALG OG SMAKSPRØVER
Igjen har vi gleden av å tilby den etterspurte «Sangnæspølsa» fra Hadeland. Kjempegod spekepølse og smakfull julegave til voksne som ellers har det meste. Lages etter uendret oppskrift fra 1939, uten kunstige tilsetningsstoffer. Prima vare, sekunda ikke, som Bør Børson sa. Selges som hel pølse og i vakumforseglede småpakker.

OGSÅ UTSTILLINGENE I 2. ETASJE ER ÅPNE
Her finner du redskaper, kjøkken- og stueinnredninger og enkeltgjenstander – og ikke minst det gamle klasserommet som gir voksne og barn en fornemmelse av gamle dagers undervisningsforhold og – materiell. Gratis adgang.Førjulstreff 01122012_a

Her er et av bildene du får se lørdag, dvs. lørdag får du se hele bildet, også det som har skjedd og som har forårsaket den store folkeansamlingen. Inntil du ser det hele kan du jo gjette hvor i Sandefjord dette er, eller var.

Førjulstreff 01122012_b

Hva er dette?
I passasjen mellom Aagaards plass og Søebergkvartalet står denne ruinen som trolig kan fortelle en god del om kvartalets tidligere innhold av staller, butikker, lagre og håndverkervirksomheter. Kan du fortelle, skriv noe ned, så kan vi sette inn bilde og
tekst i bildebasen på internett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *