Fullt hus på mimrekvelden om området ved Landstads plass og Gokstadveien

DSC06735DSC06736DSC06744

Det var fullt hus på Pukkestad i kveld da Yngve Tørrestad, godt assistert av Svein Ingebretsen og Nils Bernhard Gustavsen, viste bilder og tok oss fra området rundt Landstads plass og et par hundre meter opp Gokstadveien.

Yngve hadde fått samlet mange bilder fra området og fortalte historier på en glimrende måte. Dette ble satt stor pris på av tilhørerne og det var stort engasjement fra de frammøtte.

Vi kom ikke lenger enn til Mølla, og da hadde ikke Yngve tatt for seg Herredshuset som han lovet skulle bli en ny mimring. Han lovet også at det kommer enda en mimring der man starter ved Samvirkelaget.

Vi gleder oss allerede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *