Bildegruppa i fullt arbeid

 

Hver tirsdag mellom 17.30 og 20.00 møtes Bildegruppa i lokalene på Pukkestad. Det jobbes hovedsaklig med bilder fra Sandefjords Blads arkiv og etter at disse bildene har blitt skannet, skal tekst til det enkelte bilde legges inn.

På Pukkestad igår var Berit Vinslid, Berit Lohne og Knut Oustorp i full gang med å legge inn tekst.

Teksting av scannede bilder til SB

Etter at Otto Ågesen har valgt å trekke seg tilbake etter veldig mange timers arbeid med bilder for SLS, er tiden kommet til å lære opp arvtagere til å legge inn bilder på bildebasen som ligger på Sandefjord Biblioteks hjemmeside. Her får Harry Rove og Jens Petter Rønning en innføring i dette.

Otto orienterer om bibliofil 02022016

Det er en del som er med i Bildegruppa, men det er plass til flere. Kunne du tenke deg å hjelpe SLS med å få skannet, tekstet og offentliggjort bilder – så er det bare å møte opp på tirsdagene.