Besøk hos Lokalhistorisk Senter i Horten

Nylig besøkte 9 stykker fra styret og undergrupper Lokalhistorisk Historisk Senter i Horten. Til neste år feirer de 10 års jubileum for åpningen av senteret. Det er en stor bygning de leier av kommunen for kr 0 og med 30 års leieavtale. I tillegg mottar de kr 200000  i året fra kommunen.
aslaug-i-butikken  arganger-av-gjengangeren
Fra venstre ser vi Aslaug Håland inne i museet hvor de bl.a. har en identisk butikk fra Horten med varene. Til høyre er vi i et rom hvor gamle årganger av Gjengangeren er oppbevart. Til venstre på bildet Bjørn Gjerpe  og Per Brandstad som viser oss rundt i lokalene.

De fortalte at deres hovedmål er å formidle lokalhistorie. De har 3 hovedområder arkiv for bilder og dokumenter, bymuseum med vekt på nær fortid, samt inntektsbringende aktiviteter som kafe og boksalg. Les mer på http://www.lhs.no/
styret-pluss-jens-petter-og-aslaug-redusert
Fra venstre Grethe Verde, Harry Rove, Unni Aspås, Lars Flagstad, Gro Midttun, Svein Olav Løberg, Aslaug Håland og Jens Petter Rønning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *