Juleavslutning for bildegruppa

Bildegruppa skanner og tekster bilder for Sandefjords Blad. Siden oppstarten er det skannet 9400 bilder. I tillegg mottas det bilder fra flere privatpersoner. Det er lagt inn mange bilder i bildebasen på hjemmesiden til Sandefjord Bibliotek hvor det nå ligger omtrent 3200 bilder. Tirsdag var det fortjent juleavslutning med pizza på Pukkestad.
bildegruppa-juleavslutning
Gruppa består nå av 14 personer. Flere er nye og har kommet med etter skanne- og bildebehandlingskurset hvor Otto Aagesen var lærer.

bildevisning-i-bildegruppa-13-12-16
På juleavslutningen takket leder Svein Olav Løberg for innsatsen i 2016 og håpet på god innsats i 2017. På bildet orienterer primus motor for bildegruppa Jens Petter Rønning om bildebasen og viste flotte bilder fra 50-tallet når hvalfangerne kom hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *