Mye folk og stor sangglede på Julearrangementet

Lørdagens julearrangement på Pukkestad ble godt besøkt . Folk så på utstillingene i begge etasjer, drakk kaffe og kjøpte Sangnæspølse.
4-svein-olav-forsanger  2-grethe-verde-selger-i-kafeenFolk viste stor sangglede når Svein Olav Løberg dro i gang julesangene sammen med Unni Aspås på piano. Til høyre ser vi Grethe Verde ekspedere i Unnis Cafe.
8-gunnlaug-forteller 1-julekort
Gunnlaug Riis-Aakerholt fortalte om sangleiker Sandar Historielag og Husflidslaget lærte bort til kommunens 3-klassinger som en del av den kulturelle skolesekken. Via videokanon ble det vist gamle julekort fra samlingen til Svein Olav Løberg. Det var tydelig at folk koste seg på julearrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *