Utvalgsvalgsleder Bjarne Sommerstad på besøk

Møte Bjarne Sommerstad besøker SLS red.2
I anledning møte for Lokalhistoriske lag i nye Sandefjord på Øvre Myra besøkte tidligere ordfører i Andebu Bjarne Sommerstad Lokalhistorisk Senter. Sommerstad er nå hovedutvalgsleder for KFBS ( Kultur, fritid, by- og stedsutvikling i Sandefjord. På bildet blir han tatt imot av leder Svein Olav Løberg på Pukkestad.

Sommerstad fikk sammen med historielaga i Stokke og Andebu omvisning på senteret. Han sa at dette ga mersmak og at han ønsket å komme igjen på en Åpen dag en tirsdag.
Møte Gunnlaug orienterer om Øvre Myra 26.01.17 red.  Møte på Øvre Myra 26.01.17 red
Bildet over viser til venstre leder i Sandar Historielag Gunnlaug Riis-Aakerholt i det hun orienterer om husmannsplassen Øvre Myra. Til høyre fra møtet på Øvre Myra som ble ledet av Anne Lise Fevang-Jensen. Diskutert ble bl.a. hvordan en kan bygge identitet ved å utforme en lokalhistorisk brosjyre. Neste møte blir i Andebu på Herredshuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *