Horten Lokalhistoriske Senter besøkte oss

1. Kurbadet Svein Olav ori. ute. red
22 personer fra Horten Lokalhistoriske var på gjenvisitt hos oss tirsdag 31 januar etter at vi besøkte dem i fjor høst. Leder Svein Olav Løberg ( til høyre) tok de først med seg til en omvisning på Kurbadet. De var imponert over hva de fikk se og høre.  Med egen medbragt veteranbuss forflyttet de seg til Pukkestad Gård.

4. Lars ori. inne SLS red 6. Jens Petter inne. red 4. leder i Horten LHS rev
På bildet til venstre orienterer nestleder Lars Flagstad om Setlosamlingen – skolesamlingen. På bildet i midten viser Jens Petter Rønning bildene han viste tirsdag formiddag på Åpen dag. Til høyre takker og overrekker lederen i Horten LHS en bok til  leder Løberg. Den omhandler bla. en nødlanding i Badeparken av et lite fly fra Horten for lenge siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *