Hyggekveld for trofaste medhjelpere

Torsdag 23 februar var det hyggekveld for medhjelpere eller dugnadsfolk på Pukkestad med styret som vertskap. Til sammen var det 26 frammøtte inklusiv styret.

 
Til venstre ser vi Øystein Rismyhr som kåserte med utgangspunkt i bøkene sine om livet i gamle dager i Kodal og Sandefjord. Til høyre ser vi fra venstre Solfrid Røed, Otto Aagesen, Bjørn Kamfjord og Roar Ellefmo kose seg med et nydelig måltid med reker.
 
På bildet til venstre er Bjørn Kamfjord sittende, Otto Aagesen som ble takket for stor innsats i bildegruppa og som lærer på «bildekursene» av leder Svein Olav Løberg. Til høyre har Unni Aspås mottatt en blomsterbukett av Inger Miskov Larsen for stor innsats i Unnis Cafe hver tirsdag og på alle arrangementer.  

I tillegg ble Jens Petter Rønning takket for sitt store engasjement i bildegruppa og for bildevisninger på tirsdagene. Bjørn Kamfjord ble takket for å ha utformet nytt logo-materiell for oss og «satt» annonsene våre. I tillegg takker vi med alle dere andre som gjør en innsats for foreningen, sa leder Svein Olav Løberg for han ba oss stemme i med Rekevisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *