Svein Olav Løberg gjenvalgt leder – Ellen Knap og Roar Ellefmo nye styremedlemmer

På årsmøtet tirsdag ble Ellen Knap og Roar Ellefmo valgt til nye styremedlemmer etter Gro Midttun og Reidar Feen som begge ønsket å fratre styret. Svein Olav Løberg ble gjenvalgt som leder. Øvrige styremedlemmer på valg ble gjenvalgt.

Her er gjenvalgt leder Svein Olav Løberg og avtroppende styremedlem Gro Midttun.

Midtun takket for fine år med mange utstillinger hun hadde ansvar for. Det har vært morsomt og jeg har blitt kjent med mange folk. Takk fikk Midttun også fra Gunlaug Riis-Aakerholt i Sandar Historielag for flott samarbeid i forbindelse med utstillingen de hadde i forbindelse med deres 50 års jubileum i fjor høst. Årsrapporten viser stor aktivitet med mange medlemmer i aktivitet.

Bildegruppa manglet i årsrapporten
Ved en feil manglet dessverre aktiviteten fra bildegruppa i årsrapporten. Den blir i sin helhet lagt ut under menypunktet foreningssaker og årsrapporter. Det er stor aktivitet i bildegruppa med digitalisering av bilder bl.a. fra Sandefjord Blad, innlegging i bildebase ( se menypunkt bilder), innlegging av bilder på SB.no, bildevisningskvelder og korte bildevisninger på tirsdag formiddag på åpen dag. Det er pr dato ca. 3.500 bilder innlagt på bildebasen, og i tillegg er ca 13.000 bilder skannet.

 
Det møtte 26 stemmeberettigede som stemte i på sangen om Ruklabekken som stammet fra ei revyvise fra 20-30 tallet, opplyste Løberg. Til høyre mottar leder av valgkomiteen Harald Fevang blomster for godt arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *