Sola kom på Åpen dag 10 juni

Pukkestad Gård tok seg godt ut i finværet lørdag når brukerne av Pukkestad Gård avholdt Åpen Dag. Det var musikkinnslag ved Sandar Spelemannslag og oppvisninger fta Nanbudoklubben og seniordanserne «Byttomfoten». Salg av pølser, vafler, brus og kaffe. Folk koste seg i godværet etter nattens store nedbørmengder. Leder i Pukkestadgruppen Unni Aspås åpnet dagen på bildet til venstre.
 
Til venstre åpner Unni Aspaas dagen før Sandar Spelemannslag underholdt med musikk og gode historier om opphavet til musikken ved leder svein Aakerholt. Klikk på bildene så blir de større. Se flere bilder under MER

Mer

Oppvisninger
Nanbudoklubben orienterte om klubben og viste fram aktivitetene. Fengende rytmer hørtes over plassen når «Byttomfoten» danset flere ulike danser.
 
 
 
Bildene taler vel for seg. Trivelig stemning og noe godt å spise var det lørdag. I tillegg var det utstilling av håndarbeider og av kjøkken fra 50-årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *