God stemning på medlemskvelden med FILMVISNING

– Min far, Svein Gunnar Haugen var opptatt av hvordan byrommet ble brukt og endret  over tid. Derfor var han opptatt av å filme steder hvor han viste endringer ville komme, sa sønnen Svein Håvard Haugen på filmkvelden på Pukkestad torsdag kveld.  
Haugen fortalte at faren ville ha en god posisjon når han filmet.
Han bygde derfor en plattform på biltaket som han kunne filme fra. Over ser vi Haugen før han startet filmvisningen torsdag. Over til høyre viser filmen kongeskipet da kongeparet besøkte Sandefjord i forbindelse med by-jubileet i 1995. Det ble ellers vist filmer fra Byvandringene med Vilhelm Møller m.flere i 1982, Rusletur i Bjergata i 1985, Jernbanealleen, Verven, småbåthavna – kilen m.m. Flere bilder under mer.

Mer
   Over ser vi Bob-bar og bygget hvor med bakeri og sportsbutikk på torget. Bygget er erstattet av Hvaltorget i dag. Haugen jobbet på Yrkesskolen som lærer, men det var filming han ivret for. Han vant flere filmpriser,  og var opptatt av å vise hvordan folk levde i bybildet.  Svein Håvard sa at faren har flere filmer og at han gjerne kommer tilbake og viser flere filmer på en medlemskveld.

 
Over ser vi salen før lyset ble slukket og filmen ble startet opp. Til høyre har leder Svein Olav Løberg fått en DVD med filmene digitalisert. Løberg takket Haugen så mye for visningen til stor applaus fra medlemmene. Under ser vi Haugen svare på spørsmål etter filmvisningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *