Åpen Kveld – Nytt tilbud Torsdag 1 mars kl. 19.00

Kvelden avholdes på Pukkestad Gård i Hystadveien 21. Tilbudet er for alle, og passer godt for de som er i arbeid og ikke kan være med på Åpent Hus på dagtid tirsdag.

En begynner med en kort bildevisning med «rusletur i sentrum» noen tiår tilbake. Bildene er fra senterets bildesamling og plukket ut av Jens Petter Rønning. Senterets lørdagssider i Sandefjords Blad blir omtalt av Harry Rove. Han går dypere inn i et tema enn han har plass til i avisa.
Det blir en kort orientering om Senterets aktiviteter og en kort omvisning med leder Svein Olav Løberg. Uformell prat over kaffekoppen og prat omkring bilder noen kanskje har med seg blir en stor del av Åpen Kveld. Senteret har planlagt en ny kveld 3 mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *