Hyggekveld for trofaste medhjelpere

Tirsdag 27 februar var det hyggekveld for medhjelpere på Pukkestad med styret som vertskap. Til sammen var det 33 frammøtte inklusiv styret som koset seg med reker, is og kake. Imponert ble alle av filmen Otto Aagesen har laget om aktiviteter på Pukkestad siden oppstarten.
 
Til venstre ser vi Otto Aagesen som ble takket av Svein Olav Løberg for stor innsats.( Arkivbilde) Til høyre ønsker Svein Olav Løberg velkommen til hyggekvelden. Han takket samtidig alle for innsatsen.

Mer
Svein Olav orienterte om Gaias tur til Miljøkonferansen i Brasil i 1992 og viste bilder fra turen hvor Gaia var innom bl.a. Grønland og New York før de kom til Rio de Janairo. Rekevisen var med i allsangen ledet av Svein Olav Løberg med Unni Aspaas ved pianoet.
 
Til venstre Gaia med «seil» med FN-logo og teksten: Hold løftet: For en bedre verden for alle barn. Til høyre takkes Harald Fevang av som leder av Avisgruppa. Han fikk et bilde fra Fevang i gave av Svein Olav Løberg.

   
Til venstre takkes Aslaug Håland og Turid Klausen for trofast innsats på alle arrangementer og tirsdager i 2017. Til høyre takkes Per Rosen for sin innsats på vedlikehold av Svein Olav Løberg.

Til slutt takket Inger Miskov Larsen leder Svein Olav Løberg for at han svarer ja når han blir spurt. Flere ble nevnt og takket for stor innsats, men var ikke til stede. Et hyggelig arrangement hvor praten gikk lett rundt borda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *