Medlemsvekst og nyoppusset lokale

Årsmøtet tirsdag 13 februar ble avholdt i et nymalt lokale med ny belysning. Styret fikk ros for et triveligere lokale og for stor aktivitet i 2017. Laget har nå 285 medlemmer etter en nettoøkning på 12 medlemmer. Eigil Skalleberg ble valgt til nytt styremedlem etter Lars Flagstad som hadde frasagt seg gjenvalg.
  
Bildet viser fra venstre gjenvalgt leder Svein Olav Løberg og avtroppende nestleder Lars Flagstad. Til høyre nyvalgt styremedlem Eigil Skalleberg.
Unni Aspaas og Ellen Knapp ble gjenvalgt til styret for 2 nye år.
Mer

Av årsrapporten leser vi at det i 2017 ble levert nesten 6000 bilder tilbake til Sandefjords Blad. I foreningens bildearkiv er det i dag nesten 24000 bilder. Mange av disse bildene har leder av bildegruppa Jens Petter Rønning benyttet på de korte bildevisningene hver tirsdag formiddag og til flere bildevisninger på Forsmann-senteret og i 8 ulike foreninger og samlinger.

Stor aktivitet er det også i avisgruppa som leverer lokalhistorisk stoff til 2 sider i Sandefjords Blad hver lørdag. Ny leder i avisgruppen er nå Øystein Rismyhr etter Harald Fevang som fortsetter som medlem av gruppen.

I perioden 22 mai – 7 juni gjennomførte skolegruppa et skoleopplegg «Flinke piker og raske gutter» for 4.trinneti gamle Sandefjord Kommune. Opplegget gir elevene en innføring i skolehverdagen på 1950-tallet.

Foreningen har deltatt i flere møter med de andre historiske foreninger i Sandefjord etter kommunesammenslåingen. I tillegg til å bli bedre kjent er det arbeidet med å få til en brosjyre som presenterer alle de historiske lag i «nye Sandefjord».

I tillegg er det arrangert Åpen Dag på Pukkestad, Julestemning – Åpen Dag og Åpent Hus hver tirsdag formiddag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *