670 4. klassinger hadde skoletimer og frikvarter på Pukkestad Gård

Over 20 tidligere skolefolk sørget for undervisning og aktiviteter i friminuttene til 670 elever de siste 2 ukene i mai. Det kom elever fra 21 barneskoler i den nye storkommunen til Pukkestad. Spesielt ivrige var elevene når de fikk skrive med penn og blekk i prosjektet » Flinke piker og raske Gutter».
 
Til venstre ser vi deler av skolestua med elever i aktivitet og til høyre en som skriver med blekk.
Mer

Lars Flagstad sier at arrangementet i år gikk knirkefritt selv om skolene i Andebu og Stokke var med for første gang. Veslemøy og Hugo Drewsen ble spesielt takket for sin innsats for «friminuttet» disse 2 ukene. Under følger noen flere bilder fra aktivitetene.

Ettertiden vil avgjøre om vårt arbeid disse to ukene har etterlatt noen spor hos disse 4 klassingene, skrev Lars Flagstad til 23 skoleveteraner da han takket dem for innsatsen. Han berømmet også et godt samarbeid med kulturkontoret i kommunen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *