Hvalfangst på Syd Georgia, uteliv i Cape Town og livet i Sandefjord fra 1904 – 1945

Fotograf, skribent og arkitekt Alf Folmer viser bilder, kåserer og viser film om hvalfangst på Syd Georgia sine røtter fra Sandefjord på:
Atlantic Hotell 20. september kl. 1800.
   

Folmer forteller levende og humoristisk fra sin fars dagbok; om livet på Syd Georgia, om havnebesøk i Durban og om sitt eget liv hos sin bestemor i Prinsensgate i Sandefjord.
Mer

Folmer er 96 år, fortsatt uforskammet sprek, og kommer kjørende med bil fra Stockholm til møtet vårt. Alf er Norges (og Nordens) gjennom tidene eldste skjønnlitterære debutant. Han debuterte i 2016 med boken: «Gutten fra sjokoladefabrikken.»

I 2017 ville Alf Folmer (96) vise Oslo-folk sin barndoms by. Byvandringen ble en folkevandring med 800 – 900 deltakere. Leder i Sandefjord Lokalhistoriske Senter, Svein Olav Løberg og initiativtaker Inger Wabø forventer godt oppmøte når Folmer ankommer byen hvor han har sine røtter. De understreker at Folmer har stor kunnskap og fortellerevne.
Under følger annonsen:
  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *