Skiltet på Sandefjord Politikammer under krigen – fjernet 9 mai 1945

Under Åpent Hus tirsdag overrakte Brian Jacobsen fra Sandefjord Politikammer skiltet som tyskerne hadde satt opp på Sandefjord Politikammer under krigen. Leder Svein Olav Løberg var tydelig stolt og sa han vil henge det opp på Pukkestad sammen med bildet av de som tok ned skiltet. ( Klikk på bildene – de blir større)
   
Løberg til venstre og Jacobsen til høyre. Bildet viser Håkon Haug i trappen før han tok ned skiltet. De øvrige på bildet er fra venstre Tom Sandkleven, Gunnar Iversen, Trygve Granerød, Sverre Bergene, Arne Gurijordet, Trygve Hansen, Svein Bergsholm, Erling Eggen, Hans Jacob Kleppan, Birger Råstad, Eivind Meen og Ivar Nilsen.
I vinduet på politikammeret ser vi Anders Løvdal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *