Flere bilder fra årsmøtet 12 februar

Her har styremedlem Unni Aspaas takket avtroppende leder Svein Olav Løberg etter 8 år som leder på vegne av hele foreningen. Unni har vært med fra begynnelsen av i 2009 og sittet i interimstyret. Hun sa det har vært en fin tid med Svein Olav som leder. Det har vært hyggelig på styremøtene og alle har fått sagt sitt.
Her takkes avgående styremedlem Harry Rove av Svein Olav Løberg for sin innsats i styret gjennom 4 år. Rove var iderik og pådriver i styret for bl.a. oppgradering av lokalene. Rove sitter også i styret for Sandar Historielag.
Atle Sandberg ledet årsmøtet med stødig hånd og opplyste som revisor at foreningen har en god økonomi.
Her et bilde fra det bakerste bordet med fra venstre Jan Erik Waggestad, Even Haughem, Anders Haukaas, Harry Rove og Anders Henrik Sandberg.
Nå er årsmøtet slutt og kassene «telles opp». Fra venstre Grethe Verde, Turid Klausen og Unni Aspaas.
Etter årsmøtet og maten presenterte Anders Haukaas ny link på hjemmesiden vår kalt Bokhylla. Her har Sandefjord Lokalhistoriske Senter (SLS)  samlet oversikt over bøker, hefter, filmer, lørdagssider fra Sandefjords Blad og kulturminner fra Sandar historielag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *