Medlemsvekst og svært aktivt år i 2018

2018 var et aktivt år for foreningen med mange arrangementer, bildebehandling og produksjon av «lørdagssider» med lokalhistorisk stoff i Sandefjords Blad. Medlemstallet økte med 22 medlemmer sist år. Ved nyttår var vi 307 medlemmer. Nytt i 2018 var forsøket med 4 Åpne Kvelder som ble vellykket.

Her er bilde fra årsmøtet tirsdag hvor det møtte 27 personer. Fremst ser vi fra venstre nytt styremedlem Karl Einar Schrøder-Nielsen og nestleder i Sandar Historielag Arne W. Gregersen

I året er det foretatt en oppgradering av lokalet på Pukkestad både nede i første etasje og i annen etasje med ny belysning og oppsetting av nye hyller. Det er videre montert «hørselsslynge» i første etasje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *