Filmkveld fyllte Pukkestad

55 kom torsdag kveld til Pukkestad for å se gamle filmer og høre historier om Carlo og Fea Bolt. De fikk også se film om Villa Midtås og historien om Torp flyplass. Til slutt var det en filmsnutt om rubrikkannonsens mester Halvar Andresen.

Otto Aagesen forteller historier fra sine fisketurer sammen med Carlo, etter filmsnutten.

I filmen om Carlo fortalte bl.a. Kjell Børresen flere historier om Carlo. Filmsnuttene om Carlo og Fea Bolt fant vi på en DVD kalt Øyeblikk. En spennende vandring i Sandefjords historie. DVD-en kan lånes på biblioteket.

Filmsnuttene om Torp Sandefjord Lufthavn og Arven om Villa Midtås fant vi i Bokhylla ( oversikt over lokalhistorisk stoff samlet i et excelark). Bokhylla har link i linkraden øverst på denne nettsiden.

Foran ser vi tidligere leder Svein Olav Løberg foran deler av forsamlingen som gav uttrykk for at dette hadde vært en trivelig kveld.
På lerretet ser vi Kjell Børresen fortelle om Carlo. Sittende Vidar P. Andresen ledet kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *