Vellykket hyggekveld for trofaste medhjelpere

Torsdag 14 mars var det hyggekveld for medhjelpere, eller dugnadsfolk, på Pukkestad med styret som vertskap. Til sammen var det  32 frammøtte, inklusiv styret. Takket spesielt ble Olaf Akselsen i Sandefjords Blad som dette året pensjonerer: Han ble takket av Jens Petter Rønning. Samarbeidet med Olaf har bidratt til at foreningen har fått tilgang til svært mange gamle bilder, sa Rønning.

Olaf Akselsen ble takket for samarbeidet med bildegruppa av Jens Petter Rønning. Jeg håper samarbeidet fortsetter selv om du dette året blir pensjonist, sa Rønning.
Leder Grethe Verde fortalte om erfaringene sine med at hun var Norges første kvinnelige seilflyinstruktør. Hun delte mange historier med oss, også nødlanding med ødelagt fly som resultat, på Gvarv. Men med meg gikk det bra, sa hun. Her forstyrrer fotografen henne i en samtale med Henning Aasen som er nytt styremedlem.

På dugnadskvelden ble det servert reker med tilbehør samt god drikke med Unni Aspaas som ansvarlig for gjennomføringen av kvelden.

Grethe Verde takket som ny leder arbeidsgruppen som utformet BOKHYLLA. Bokhylla er en oversikt over all lokalhistorisk litteratur lagt inn i et Excel-ark. Med i arbeidsgruppen var Harry Rove, Anders Haukås, Even Haughem, Anders Bredal og Jens Petter Rønning.

Fra venstre Øyvind Hem, Solfrid Røed, Inger Miscov Larsen og Turid Klausen i diskusjon.
Mer

Fra venstre Bjørg Karlsen, Berit Vinslid, Kari Gjelstad og Berit Lohne. De tekster bilder etter scanning på tirsdagene om kvelden
Her ser vi Inger, Turid og Unni under forberedelsene til festen
Bilde fra salen under arrangementet hvor det i tillegg til Grethe Verdes innlegg var allsang og flere personer fremførte dikt og kom med gode historier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *