Bilder fra 17 mai vist på Åpent Hus sist tirsdag

Under ser vi Jens Petter Rønning vise gamle 17 mai-bilder sist tirsdag. Her viser han et bilde fra 17 mai 1914. Han viste også bilder fra solformørkelsen i 1956 og Kong Olavs besøk samme år m. m. På tirsdagene er det godt oppmøte på formiddagen,  mye for å se bilder og for å høre Rønnings kommentarer. Men de kommer også for å prate og drikke kaffe.

17 mai 1914 på Aagårds Plass. Jens Petter Rønning stående midt i bildet.
Rønning viste ikke når bildet ble tatt, men antydet ca. 1920. Sandefjord Bad til høyre og badeparken ned mot sjøen til venstre. En hest er midt på bildet.

Rønning er opptatt på tirsdagene framover. Men det blir «bildeinnslag» hver tirsdag fram til 11 juni. Først ut er Rolf Vidar Stangeby som vil fortelle og vise bilder fra Hjertnesskogen 14 mai. Deretter kommer Henning Aasen, Vidar P. Andresen, Grethe Verde med et innslag hver på tirsdagene framover. Det blir sommeravslutning med noen filminnslag 11 juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *