Hjertnesskogen rehabilitert – tema på Åpent Hus

Tirsdag fortalte Rolf Vidar Stangeby om arbeidet Nærmiljøutvalget og Sandefjord Kommune har gjort for å rehabilitere Hjertnesskogen på Åpent Hus på tirsdag formiddag.  Stangeby var leder i Nærmiljøutvalget og opplyste at Virik skole benytter området mye. Med seg hadde han Håkon Andersen som deltok aktivt i området.

Rolf Vidar Stangeby til venstre og Håkon Andersen imponerte forsamlingen med bilder og historier om hvor flott kommunens eiendom nå har blitt.

Dette området tilhørte tidligere gården Hjertnes som lå der hvor Sandefjord Rådhus ligger i dag. Hjertnesåsen eies hovedsakelig av Sandefjord Kommune. I Kurbadtiden 1837 – 1939 ble Hjertnesåsen opparbeidet som et parkområde for Kurbadet. Etter nedleggelsen av Kurbadet forfalt parkanlegget.

I dag er det ryddig med fine stier og gapahuk. Jettegryter er det flere av i skogen.

Mange av oss tilhørere ble overrasket over å ha dette tilbudet helt inn i byen. Turen kan faktisk starte på Pukkestad ved å gå opp Høstsgate og ta inn Leikvollgata. God tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *