Håndsetteriet i kjelleren kasseres – Museet sikrer verdifulle klisjeer

Etter 2 møter inkludert befaring i kjelleren på Pukkestad er det inngått avtale med museet om at det gamle håndsetteriet i kjelleren på Pukkestad gård kan fjernes. Museet har sikret seg verdifulle klisjeer.

Her er Roar Ellefmo i ferd med å demontere deler av pressen.

Foreningen er gitt tillatelse til å selge gjenvinnbart materiale til skraphandler som kompensasjon for arbeidet med demontering / avhending / skroting.

Her ser vi fra venstre Henning Aasen, Roar Ellefmo, Hanne Garmel og Eivind Thorsen, begge fra musset i gang med å bevare verdifulle klisjeer. Demontering og kassering er et svært omfattende arbeid og vil pågå fram til nyttår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *