Nytt fra Styret – Grasrotandel og Innbyggerapp

Når en spiller eller tipper hos Norsk Tipping kan en nå be om at Sandefjord Lokalhistoriske Senter skal få grasrotandelen som utgjør 7 % av beløpet en spiller eller tipper for. Kommunen lanserer nå appen Mitt Sandefjord som skal bedre informasjonen om hva som foregår. Vi blir med på satsningen.

Arkivbilde: Fra venstre Ellen Knap, Inger Miskov Larsen, Roar Ellefmo, Grethe Verde, Unni Aspaas, Henning Aasen, Vidar P. Andresen og Bjørn Hørnes. Karl Einar Schrøder-Nielsen hadde forfall til møtet.

Styret vedtok i møtet 4 juni å legge ned gruppen for Utstillinger og Registreringer inntil et evt. nytt behov oppstår. Styret vedtok videre at 10 års jubileet sommeren 2020 bør feires. Det arbeides videre med å styrke arbeidet med å få lagt ut flere bilder på bildebasen vi har i samarbeid med biblioteket.

Det er enighet om at hjertestarter og førstehjelpsskrin bør være tilgjengelig på våre arrangementer. Det ble vedtatt å kjøpe inn ny PC til kontoret i annen etasje. Møteplanen skal konkretiseres videre på styremøtet 20 august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *