BOKHYLLA nå også med flere gamle filmer

Tirsdag var det møte om arbeidet i BOKHYLLA ( link på nettsiden vår ) som er et excelark med  oversikt over lokalhistoriske bøker, hefter, filmer, lørdagssider fra Sandefjords Blad og kulturminner fra Sandar Historielag. Her ble det bestemt at en vil legge ut oversikt over en del gamle filmer.

På møtet ble det bestemt at Anders Haukaas blir redaktør, mens Anders Bredal er dataansvarlig og er den som legger inn nye dokumenter og filmer i excelarket kalt Bokhylla. Harry Rove leder arbeidsgruppa. Bredal opplyste på møtet at nå er alle Lørdagssider og Kulturminner gjort  tilgjengelig via Bokhylla. Opplegget

Bokhylla er en Excel-fil og fungerer best på PC. PC-en må ha installert regnearket Excel. Forklaring på hvorledes en effektivt sorterer i regnearket framgår av «forsiden» når dere har lastet ned og åpnet regnearket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *