Utvalgsleder Ida Cathrine Nilsen besøkte oss på Pukkestad

Nyvalgt leder i hovedutvalg for kultur, idrett og fritid Ida Cathrine Nilsen møtte tirsdag ledelsen i SLS, på Pukkestad. Hun fikk en kort orientering om aktiviteten i SLS av styret. Lars Flagstad foretok en omvisning i utstillingen vår og i skolestuen.

Fra venstre Grethe Verde, Svin Olav Løberg, Ida Cathrine Nilsen, Lars Flagstad og Unni Aspaas. Vidar P. Andresen var også med på møtet og tok bildet her.

Etter orienteringene  og omvisningene overvar Nilsen en demonstrasjon i bruk av bildebasen vår. Det var Otto Aagesen som demonsterte basen han i stor grad har bygd opp. Han viste også mange egne bilder fra 70-tallet 

Til høyre ser vi Ida Cathrine Nilsen i samtale med Øystein Rismyhr.

Nilsen sa hun vår aktivitet er viktig for å ta vare på Sandefjords nære historie. Hun ville nå dra hjem og søke i bildebasen vår. Hun fikk beskjed om at vi kom til å søke om et lite tilskudd til vårt kommende 10 årsjubileum, til sommeren. I kommunen jobber vi politikere med budsjettet for 2020. Tusen takk for at jeg ble invitert, avsluttet Nilsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *