Presenterte oss for Innflytterne på Rådhuset

Lørdag 1 februar inviterte Kommunen årets innflyttere til et innflytterarrangement før Kulturarrangemetet Speil i Hjertnes. Vi deltok der sammen med Sandar Historielag og andre organisasjoner.

Til høyre på bildet står vår leder Grethe Verde. Hun betjente standen sammen med Svein Olav Løberg. Det var 24 foreninger som presenterte seg for innflytterne.

Kommunen informerte de nye innbyggerne om Sandefjord med ordføreren i spissen. Etter dette var det organisasjonenes time med stands og anledning til å knytte kontakter og stille spørsmål. Kulturarrangementet SPEIL med underholdning og utdeling av kommunale priser ble foretatt i Hjertnes som avslutning på kvelden.

Her mottar Gunnar Kjell Hansen kommunens ærespris av fra venstre Ida Cathrine Nilsen, Tor Hansen og Hanne Børresen. Hansen har vært friidrettstrener i over 40 år. Det ble utdelt flere priser, bl.a. kulturpris, idrettspris, barne- og ungdomspris, inkluderingspris og frivilligpris

Se flere bilder under MER under

Mer


Nesten full sal under utdeling av prisene.
Røshnes jazzband under konserten.
Sandefjord Storband ledet av Hans Mathisen.
Takk til Svein Olav Løberg for flotte bilder.
De nye innbyggerne i kommunen fikk en fin og nyttig kveld med både mye informasjon om kommunen, presentasjon av 24 lag og foreninger og til slutt et flott arrangement i Hjertnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *