Svein Olav Løberg valgt til ny leder på årsmøtet tirsdag.

Svein Olav Løberg ble valgt til leder på årsmøtet tirsdag kveld. Han etterfølger Grethe Verde som hadde frasagt seg gjenvalg. Verde fortsetter som styremedlem. Løberg kjenner foreningen godt etter 8 år i styret, hvorav 7 år som leder. Nye i styret ble Øystein Rismyhr og Inger Wabø. 

27 stemmeberettigede deltok på årsmøtet. Møtet ble ledet av Atle Sandberg.

Foreningen har 300 medlemmer og stor aktivitet med Åpent Hus hver tirsdag. På disse populære arrangementene er det bildevisninger eller annet innslag hver gang. I tillegg holdes det mimrekvelder med bilder, Åpne Kvelder og medlemskvelder. I årsberetningen takker styret medlemmene for stor oppslutning om arrangementene. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *