Film og fotokveld – Krigstemaer – Vestfoldarkivet

Vi videreformidler epost fra Fototeamet i Samlingsforvaltningen som har gjort klart foto, filmer og podkast med tema fra krigens dager, og dette vil bli lagt ut og være tilgjengelig fra i dag, 29. april. 
Svart hvitt fotografi av båt

Rune Sørlie har skrevet en spennende artikkel om vaktbåten Pol 3,  med tilknyttende fotosamling tatt av Th. Larsen, mens Jon Anders Røise har hatt ansvar for film og podkast. Han har digitalisert to filmer: en om Milorggutter som heiser flagget til topps i Brunlanes i mai 1945, og en annen handler om grenselosene, altså dem som risikerte livet ved å føre flyktninger over til Sverige under krigen. Gå til nettsiden på linken under:
Se bilder, film og hør podcast fra krigens dager her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *