Åpent Hus fortsetter med påmelding på tirsdagene kl. 10.30.

I dag, tirsdag, var det 18 stk som deltok på Åpent Hus på Pukkestad. I dag viste leder Svein Olav Løberg filmen Knut Einar Oscarsen har laget om Kaupangutgravningene. Filmen er tidligere vist på NRK. I tillegg viste Løberg bilder fra Tjølling Kirkes 850 års jubileum i 2003.  

Her er visning av film og bilder nettopp ferdig.

Neste tirsdag ( 15 september ) blir det nytt Åpent Hus med bildevisning med åpning kl. 10.30. Samme dag avholdes det styremøte. Styret vil da diskutere aktivitetene framover på Pukkestad. Det er krevende å ha aktiviteter og samtidig kunne ta nødvendige smittevernhensyn.

Bildet er fra filmen om Kaupang og viser utgravningene.
Løberg viste bilder fra Tjølling kirkes 850 års jubileum i 2003. Her ser vi biskopen spasere fra plassen hvor Gaia la til land og opp til Tjølling Kirke. Jubileet samlet veldig mange mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *