Glimt fra From – Film fra 1950

Tirsdag demonstrerte Anders Haukaas hvorledes en kan vise film, se tidligere Lørdagssider, Kulturminner m.m. fra BOKHYLLA, på internettsiden vår, på Åpent Hus på Pukkestad. Filmen som ble vist var Glimt fra From. Du kan se den her.
Glimt fra From 1950

Her vises ser baneformann Viggo Andersen på Råstad Stasjon, syklende på en dresin.

Under ser vi Anders Haukaas til venstre svare på spørsmål om bruk av Bokhylla. Den har en samlet oversikt over lokalhistoriske bøker, hefter, filmer, lørdagssider fra Sandefjords Blad og kulturminner fra Sandar Historielag som er lagt inn i et regneark. Se Bokhylla under:
Se Bokhylla her

Anders Haukaas er redaktør for Bokhylla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *