Jan Erik Waggestad fortalte om «sitt liv»

På Åpent Hus tirsdag kåserte Jan Erik Waggestad om «sitt liv». Han vokste opp på Vaggestad og gikk på Vaggestad Skole. Til sjøs i 1960, mens han de siste årene arbeidet offshore først på Statfjord B fra 1981.

Her viser Waggestad gårdsbruket hvor han vokste opp på Vaggestad.

Waggestad dro etter Framhaldskolen til sjøs på Granvik, en tankbåt, i kystfart. Så ett år på hvalfangst før han utdannet seg til maskinist. Fra 1981 jobbet Waggestad på plattform. Ofte var det dårlig vær på Stafjord B med opptil 136 m/s. Plattformen lå ut i havet for Sognefjorden. Under ser dere lunsjbordet hver lørdag på 80-tallet. Flere medlemmer utfordres til å kåsere om et tema eller om «sitt liv og yrke».

Lørdagsbuffet på plattform på 80-tallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *