Bokhyllegruppa er aktiv og har ideer

Onsdag samlet Harry Rove foreningens Bokhyllegruppe på Pukkestad. Gruppa har samlet en oversikt over lokalhistoriske bøker, hefter, filmer, lørdagssider fra Sandefjords Blad og kulturminner fra Sandar Historielag. Nytt på nettet blir snart en oversikt over foreningens egne bøker som etterhvert kan lånes ut. Inger Wabø blir ansvarlig for dette. 

Fra venstre Anders Haukaas, redaktør, Anders Bredal, legger på nett, Inger Wabø, ansvarlig for foreningens egne bøker og leder av gruppa Harry Rove.

Gruppa diskuterte å få en bruksanvisning for bruk av Bokhylla i form av en video. Dette kommer i tillegg til den skriftlige veiledningen som ligger på regnearket i dag.
Bokhylla er en Excel-fil og fungerer best på PC. PC-en må ha installert regnearket Excel. Forklaring på hvorledes en effektivt sorterer i regnearket framgår av «forsiden» når dere har lastet ned og åpnet regnearket. 

Her viser Harry Rove fram et gammelt «temanummer» av Sandefjords Blad.

Han ønsket seg videre at foreningen etablerer ei gruppe som arbeider med tekstbilder. Rove understreket at dette er noe annet enn bildetekster. «Skomaker-lokalet» bør gjøres om til et rom hvor en kan arbeide med Sandefjords historie på interaktiv basis, sa Rove.
Gå til Bokhylla her 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *