Julegave med lokalhistoriske fortellinger for folk som har levd en stund

Alle medlemmer i foreningen vår får et eks. av heftet gratis siden vi i år har måttet avlyse møtet og arrangementer. I tillegg oppfordres medlemmene til å kjøpe hefter og gi de bort som julegave. I heftet blir vi med Knut Einar Oskarsen på et mimrende tilbakeblikk.
Ideen til heftet er Knut Einars, og Sven Erik Lund har stått for arbeidet med bildevalg og -tekster, redigering og kontakt med trykkeri. Heftene koster kr 100 pr stk. Kan kjøpes på Pukkestad gård kl. 12 – 14, lørdagene 5 og 12 desember.

Bilen Oskarsen sitter i er en 1947 Fargo lastebil. Denne bilen kjørte han mye som ansatt hos Hans Sperre A/S fra 1948 til 1952.

Foruten tre fortellinger fra barndom og tidlig arbeidsliv, har Knut Einar skrevet ned endringer fra tiden som ansatt hos Knut Sperre A/S. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *