Bildegruppa begynner arbeidet igjen i januar

Tirsdag kveld samlet Anders Bredal bildegruppa for å informere og diskutere planene framover. De møtte 12 personer. Bredal har overtatt som Bildeansvarlig etter Jens Petter Rønning som hadde bedt om avløsning. Det var enighet om at en begynner arbeidet så smått igjen over nytt år. 

Bredal fortalte at en har tatt på seg og skanne og tekste bildene i Kulturminnene for Sandar Historielag. Videre er en i diskusjon med Vestfoldarkivet om et samarbeid.
Målet vårt bør være å dokumentere historier knyttet til bilder, film og lyd for Sandefjord Kommune. Dernest bør vi kunne gjøre materialet tilgjengelig både internt og eksternt, sa Anders Bredal. På bildet under lytter han til synspunkter fra salen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *