Kjøp JULEGAVEN på Pukkestad til folk som har levd en stund

Heftet kan kjøpes for kr 100 på Pukkestad, Hystadveien 21 lørdag 5. desember, tirsdag 8. desember og lørdag 12. desember kl 14 – 15.
Betales med kontanter, Vipps eller med faktura.
Julegaven er et nytt hefte med artige historier og gode bilder. Knut Einar Oskarsen forteller om egne minner fra barndom, oppvekst og tidlige yrkesliv.
Med godt humør og imponerende hukommelse forteller Knut Einar Oskarsen i hefteform om mennesker, butikker, gateliv, episoder og merkverdigheter han ble kjent med som skolegutt, visergutt og butikkbetjent under og etter krigen.

På bildet sitter Knut Einar og mimrer om tiden da en 1947-modell Fargo lastebil vekket hans store interesse for biler og mekanikk.
I heftet byr Knut Einar på fire fortellinger fra oppvekst og tidlig arbeidsliv: 1. Barndom, skoletid og skøyerstreker i krig og fred. 2. Tiden som visergutt hos Richard Olsens bokhandel på hjørnet Kongens gate/ Jernbanealleen. 3. Tiden som butikkbetjent og altmuliggutt hos N. B. Gustavsens Farge- handel på Aagaards plass, med sideblikk til etterkrigstidens liv og røre på Tomta. 4. Tiden som butikk-/lagerarbeider og sjåfør hos kolonial- og skipshandelen Hans Sperre A/S. Alle fortellinger suppleres med bilder. 
Under kan dere laste ned et reklameark som kan printes ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *