Ikke normal møteaktivitet før til høsten ?

Koronasituasjonen er for tiden slik at vi ikke kan samles på Pukkestad, skriver styret i en epost til medlemmene. Heldigvis er vaksineringen er i gang, for oss eldre. Så det vil komme bedre tider, etter hvert som vi alle blir vaksinert.
Det synes imidlertid mer og mer klart at det blir vanskelig med normal møteaktivitet før til høsten. Vi arbeider derfor med å prøve ut filming av  bildevisninger og foredrag. Det vil vi prøve og gjøre tilgjengelig for dere på Facebook og på nettsiden her. Under ledelse av data- og bildeansvarlig Anders Bredal har vi begynt å teste ut nettmøter. 

Her ser vi Anders Bredal nederst til høyre., med leder Svein Olav Løberg øverst til høyre. Til venstre ser vi Per Marvin Tennum øverst og Vidar P. Andresen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *