Alf Folmer – fra hvalfangst på syd Georgia

Vi hadde gleden av å oppleve Alf Folmer i Sandefjord for vel 3 år siden, da han holdt sitt foredrag på Hotel Atlantic. Han var den gangen 96 år gammel, og hadde kjørt sin Volvo fra Stockholm til Sandefjord.
Svein Olav Løberg fikk hilsen fra Alf Folmer i Stockholm forleden. Han var en kort tur innom sykehus pga. hjerteinfarkt, men hilser og sier at han føler seg bedre igjen. Han sier han håper å overleve 29.juni, han fyller da 100 år.!?! Han hilser så mye til alle kjente.
Som en del av foredraget hans i Sandefjord, viste han filmen som vi legger ut nedenfor. Han leser der fra sin fars dagbok, og han gir et ganske utilslørt bilde av livet i Sørishavet for mer enn 100 år siden. God fornøyelse.

Klikk her for å se film 

3 tanker om “Alf Folmer – fra hvalfangst på syd Georgia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *