Endelig i gang igjen..

20 medlemmer møtte opp på Åpent Hus tirsdag formiddag. Det er lenge siden vi har møtt medlemmene, sa leder Svein Olav Løberg. Styret har i perioder kunnet ha møter. En har fått oppgradert lokalene i kjelleren og i Skomakern, sa han. Neste tirsdag kan medlemmene møte opp uten å være påmeldt.

Svein Olav Løberg orienterer.

Skomakern er demontert og oppbevares nå på Vestfoldarkivet, på Pindsle. Lokalet er malt og nytt elektrisk anlegg, er montert. Rommet skal bli et tekst- og bilderom, sa Løberg. Datautstyr og stor skjerm vil bli montert. Løberg fortalte videre at bildene i alle kulturminnene til Sandar historielag er skannet. Foreningen omorganiseres ved at vi får ei bilde- og tekstgruppe som samhandler. Ansvarlig bildesjef er Anders E. Bredal, mens Per Marvin Tennum blir ny leder for tekstgruppen.

Her ser vi deler av de fremmøtte. Helt til venstre ser vi bildesjef Anders E. Bredal.

Anders Bredal fortalte om arbeidsoppgavene slik han ser dem for seg. Han nevnte at han vil utarbeide «stillingsannonse» til oppgaver han ser for seg. Det gjelder både for etablerte og for nye aktiviteter. Opplæring kan vi nå bruke det nye rommet til. Det kan være korte kurs om facebook, hjemmeside, mail, foto- og filmredigering, sa Bredal. Otto Aagesen viste deretter noen bilder de har avfotografert i museet til Sandar Sparebank. Da håper vi pandemien ikke vil begrense oss for mye framover…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *