Endringene i Dronningens gate er store

  • Jeg har hentet ut bildene fra basen vår om Dronningens gate. Disse viser store forandringer. Planene framover gir også store endringer  nord i Dronningens gate, sa Anders Bredal under bildevisningen på Åpent Hus, tirsdag. Det møtte 22 stk tirsdag. Samlingene blir uten påmelding framover.
Huset er revet og nytt bygg inneholdt til ganske nylig Ole Olsen og et Apotek.
Bildet er tatt før sør og nordover mot Sagaas. Husene er revet og nye bygg satt opp.
Anders Bredal viser her området hvor Forsmannsenteret i dag er bygget. Han visste også bilde av planlagt utbygging opp mot jernbanen hvor det øverste bygget blir over 10 etasjer høyt. Mange hus skal rives.

Neste tirsdag vil Osvald Rydjord vise hvorledes en kan hente informasjon om slekta si og lage et slektstre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *