Sparebank1 – The Movie

I toppetasjen i Jernbanealleen 23/25 har tidligere banksjef Trygve Andersen skapt bankhistorie. Der har han bygget opp et av landets mest innholdsrike bankmuseer, basert på utviklingen fra Sandeherreds Sparebank ble etablert i 1859.
Sandefjord Lokalhistoriske Senter har skapt en film som dokumenterer denne historien. Opptakene er gjort i bankmuseet, og Trygve Andersen tar oss med på en spennende tidsreise.
Filmen ble vist i SLS’ lokaler på Pukkestad gård i midten av oktober.
SpareBank 1 BV slo seg 1. juni i år sammen med Sparebank 1 Telemark. Banken har i dag kontorer i Vestfold og Telemark, og tidligere Buskerud fylke. De er er medlem i SpareBank 1-alliansen, som er Norges nest største finansaktør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *