Mimretreff torsdag 10 februar kl 18.00. – Audun Tjomsland – Høyt spill om Torp

Styret har igjen gleden av å invitere medlemmer og andre til ny mimrekveld på Forsmannsenteret. Denne gangen ønsker vi påmelding til post@sandefjordlokalhistoriske.no eller SMS / tlf. til leder Svein Olav Løberg på mob. 92807555. Husk å oppgi navn og tlf.nr.

Audun Tjomsland

Historien om Natos planer skapte de største overskriftene da Audun Tjomsland i 2005 ga ut boka «Høyt spill om Torp», og dette også blir inngangen når forfatteren, journalisten, NRKs utenrikskorrespondent, informasjonsmedarbeideren og den tidligere Sandefjords Blad-redaktøren kommer til Sandefjord Lokalhistoriske Senters (SLS) foredragsrekke førstkommende torsdag (10. februar).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *