Fullsatt storsal for Yngve Tørrestad

 

Det var så godt som fullt hus på Forsmannsenteret når nærmer 80 personer kom for å høre tidligere NRK-journalist Yngve Tørrestad fortelle om oppveksten på 50- og 60-tallet. Og det ble mye humring og mange gode minner i løpet av de to timene han holdt det gående.

Yngve Tørrestad under kåseriet.

Yngve Tørrestad hadde inviterte med seg flere jevnaldrende venner til å krydre foredraget med egne bilder og opplevelser.

Tore Liverød fikk god tid til å fortelle om det svært aktive hoppmiljøet på denne tida. 

Fra innvielsen av Getherbakken

Sven Erik Sandnes, Elisabeth Jørgensen (f. Wærnes), samt brødrene Peer og Jan-Eric Møller dro flere historier fra opplevelser de hadde hatt sammen med Yngve Tørrestad.

Yngve Tørrestad er nå bosatt i Risør, men er fortsatt mye i Sandefjord. Han er en god forteller, og har allerede signalisert at han gjerne kommer tilbake med nye temaer fra Sandefjord i nær fortid. Yngve bodde og vokste opp i Sandar kommune, mer eller mindre på Sandar Herredshus, få meter fra den gamle bygrensen til Sandefjord.

Førstkommende tirsdag feirer vi 17. mai, og holder stengt på Pukkestad. Tirsdag 24. mai kl 11.00 er vi imidlertid igang igjen. Da får SLS besøk av Svein Ingebretsen, som skal kåsere om hvorledes arkitekt Arnstein Arneberg har satt sitt på preg på Sandefjord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *