To nye foredrag er tilgjengelig som film

Vi har som mål å legge ut opptak fra de fleste arrangementene vi avholder. Dermed foreviger vi deler av vår nyere historie i Sandefjord. Nå har Odd Erik Jacobsen igjen gjort en flott innsats, og redigert opptak. 26. april hadde Otto Aagesen et flott bildekåseri fra sin tid på Framnæs. Kåseriet ser du her: Se Otto Aagesens bildekåseri om Framnæs fra innsida.

3. mai holdt Stig Tore Lundes sitt inspirerende foredrag på Hvalfangstmuseet. Det ble et interessant møte med «Endurance» som ble bygget i Sandefjord, og senere forliste i Antarktis i 1915, under Schacletons ekspedisjon. I april 2022 ble skuta funnet å 3000 meters dyp i Weddellhavet. Se: Foredraget ble holdt på Hvalfangstmuseet, 3. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *