Kulturdøgnet: Åpen dag på Pukkestad lørdag 17 september kl. 11 – 15.

Alle vi på Pukkestad Gård har Åpen Dag i forbindelse med KULTURDØGNET. De andre på  Pukkestad er Sandefjord jeger og fiskerforening, Sandefjord Nanbudoklubb, Sandefjord Husflidslag, Fjorden Sanitetsforening. Bilde fra et tidligere arr.
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 20190907-Vaffelsalg-Apen-Gard-Pukkestad-1024x769.jpg
Våre tilbud:
– Unnis kafe»  vil koke / servere kaffe og steke vafler i vårt lokale.
– Vise fram vår skolestue / «Finn Setlos skolesamling» og et museum i 2.etg av «ting fra nær fortid»
– Utstilling i vårt lokale av Otto Aagesens samling med «Før og Nå»-bilder.
– Du kan sitte ned å lese fra en stor samling av Sandefjords Blad og Vestfold Fremtid årganger (fra utvalgte årganger 1900 til 1969)
– Visning med video på lerret av digitaliserte bilder fra egen bildebase

Sandefjord Jeger og Fiskerforening bidrar med baking og salg av brød fra vedfyrt bakerovn i drengestua, viser frem fluebinding i kursrommet i hovedhuset, ungdomsutvalget hjelper med pinnebrødsteking på bålpanne, skyte simulatoren i kjelleren i låven er åpen og alle som vil kan prøve denne, Skitt Fiske og Skitt Jakt kommer og viser frem fiske og jaktutstyr samt fisk og vilt illustrasjoner laget av Emma Becker Håkonsen, koker bålkaffe og tilbyr en god kaffeprat, Svartåakomiteen steker tryte på bål som blir gitt som smaksprøver og Sandefjord Jeger og Fiskerforening sin hovedsponsor Andebu Sparebank kommer.

Fjorden Sanitetsforening har åpent i Drengestua og forteller om sine aktiviteter og selger varer fra hobbygruppa. Her vil det også være salg av vafler.

Sandefjord Nanbudoklubb rigger så det blir anledning til å komme inn å se på en trening eller oppvisning i deres lokaler i andre etasje i låven. Mulighet for en oppvisning ute om været tillater det.

Sandefjord husflidslag viser ferm sin vev og husflidsstue i låven, det blir vist frem en eksklusiv dukke samling som har autentiske bunader og sølvarbeider. Representanter fra Husflidslaget vil være til stede nede ved tomta hvor kopi av Gokstadskipet blir bygd. Dette er nede ved hesteskoen hvor de vil vise tidsriktig håndarbeid av noe slag.

Her stekes det fisk på stubbe hos jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *